ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترامپ از خر شیطان پیاده می‌شود | رسانه روسی توافق پوتین با ترامپ بر سر ایران را تأیید کرد ایالات متحده آمریکا

ترامپ از خر شیطان پیاده می‌شود | رسانه روسی توافق پوتین با ترامپ بر سر ایران را تأیید کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش صد آنلاین به نقل از خبرآنلاین، در بخش فارسی این رسانه روسی یادداشتی با عنوان «پوتین با تدبیر بسیاری توطئه‌ها را خنثی کرد» منتشر شده که در آن آمده است:
بعضی وقت‌ها دیپلماسی هوشمندانه می‌تواند نتایجی را به ارمغان بیاورد که بزرگترین جنگ‌ها و حتی پیمان‌ها هم نمیتوانند آن را محقق کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
گفتگوی ماراتنی پوتین و ترامپ احتمالا در تاریخ به عنوان یکی از طولانی‌ترین گفتگوها میان رهبران دو کشور روسیه و آمریکا ثبت شود.
آنچه مسلم است این می‌باشد که دلیل طولانی شدن گفتگوها آن بوده که مسائل زیادی امروزه مطرح می‌باشد که نیاز است حل‌وفصل گردند.
بدیهی است که اصل صحبت‌ها درباره توقف جنگ در اوکراین بود و خوب در این گفتگو، دو رهبر در مورد لزوم آتش بس در اوکراین بحث کردند و توافق شد که برای شروع این آتش بس و حرکت به سوی حل و فصل مناقشه آتشباری به سوی تاسیسات انرژی و زیرساخت‌ها قطع شود.
که البته امروز شاهد آن بودیم علیرغم دستور فوری رئیس جمهوری روسیه برای توقف عملیات بر علیه تاسیسات انرژی اوکراین ولی متاسفانه جنگ طلب‌های اوکراینی تلاش کردند که جلوی ماجرا را بگیرند و این توافق را به هم بزنند.
به نظر می‌رسد که حالا توپ در زمین ترامپ است تا نشان دهد چه قدر توان دارد تا حرف‌اش را به کرسی بنشاند، رهبر روسیه حسن نیت خود را بلافاصله پس از تماس تلفنی نشان داد.
دو رهبر همچنین توافق کردند که مذاکرات درباره مصالحه در دریای سیاه را آغاز کنند که «فورا» در خاورمیانه آغاز وامروز هم اعلام شد که این مذاکرات در ریاض پایتخت عربستان سعودی برگزار خواهد شد.
در حالی که دولت بایدن نهایت تلاش خود را انجام داد تا روابط روسیه و ایالات متحده به شدت تخریب شود ولی ترامپ و پوتین توافق کردند که آینده با بهبود روابط دوجانبه بین ایالات متحده و روسیه دارای پتانسیل زیادی است و باید روی آن کار کنند تا در آینده دیوانه‌ای مانند بایدن دوباره سر کار نیاید و همه را به سمت جنگ جهانی سوم که می‌تواند موجب نابودی بشریت شود بکشاند.
با توجه به شرایط ایالات متحده و اینکه رئیس جمهوری آن فقط می‌تواند در دوره حضور خود در کاخ سفید تضمین دهد و هیچ تضمینی نیست که در آینده دوباره فردی مانند بایدن سر کار نیاید. به نظر می‌رسد روسای جمهوری دو کشور تدبیر را در آن دیده‌اند که روابط دوجانبه روسیه و ایالات متحده را به «معاملات اقتصادی بزرگ» و ثبات ژئوپلیتیکی گره بزنند تا به نوعی کارتل‌ها و کمپانی‌های بزرگ آمریکایی که لابی‌های قدرتمندی در کنگره و دولت عمیق آمریکا دارند ضامن هرگونه توافقی فیما بین دو کشور باشند.
یکی از بزرگترین تهدیدهای امروزه بر علیه بشریت سلاح‌های کشتار جمعی و یا به قول معروف استراتژیک است که می‌تواند جهان را چند باره نابود کند و قبلا نیز آمریکا و روسیه توافقی به نام توافق استارت امضا کرده بودند که آمریکایی‌ها زیر آن زدند ولی به نظر می‌رسد رهبران دو کشور با جدیت دنبال تامین امنیت جهان می‌باشند و لذا درباره لزوم توقف روند گسترش سلاح‌های استراتژیک گفتگو کردند.
نکته‌ای که شاید برای بسیاری در ایران گنگ باشد این عبارت در بیانیه مشترک دو طرف بود «پوتین و ترامپ در گفتگوی خود توافق کردند که ایران هرگز نباید در موقعیتی قرار گیرد که بتواند اسرائیل را نابود کند».
در واقع می‌توان گفت این کار ابتکار عملی از طرف روسیه به حساب می‌آید تا توطئه‌های اسرائیل برای راه اندازی یک جنگ فراگیر بر علیه ایران را خنثی کند.
یکی از نکاتی که امروزه نتانیاهو تلاش دارد برای کسب حمایت آمریکایی‌ها از جنگ بزرگش بر علیه ایران سوءاستفاده کند این است که وی ادعا دارد ایران می‌خواهد سلاح هسته‌ای بسازد تا با آن اسرائیل را نابود و سی سال است که مدام این نوار را تکرار می‌کند که ایران 95٪ کار را انجام داده و 5٪ باقیمانده تا به آن مرحله برسد و… 
خوب به نظر می‌رسد رهبر روسیه و با توجه به روابط بسیار صمیمی ایران و روسیه این تضمین را به رئیس جمهوری آمریکا داده که چنین مساله‌ای دروغ است و روسیه اینجا ضامن آن خواهد بود که چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.
عملا به این ترتیب می‌توان گفت که توطئه اسرائیل بر علیه ایران کم و بیش خنثی شده ولی به هر حال نمی‌توان تصور کرد که این پایان کار است.
نکته مهم در ماجرا این است که ترامپ تضمین و حرف پوتین را پذیرفته و به قول معروف احتمالا از خر شیطان پیاده شود.
با توجه به وجود توافق طولانی مدت استراتژیک میان ایران و روسیه قطعا همکاری‌های ایران و روسیه بیش از پیش ادامه خواهد داشت و به هیچ وجه تحت تاثیر این صحبت‌ها قرار نخواهد گرفت و فقط روسیه تلاش دارد کاری کند که توطئه بر علیه ایران خنثی شود.
البته به نظر می‌رسد که بحث‌ها درباره خاورمیانه بیشتر مرتبط با جنگ‌هایی است که اسرائیل به بهانه اینکه دیگران می‌خواهند نابوداش کند راه انداخته و احتمالا بحث حمله آمریکا به یمن و فلسطینی‌ها نیز مطرح شده و رهبران دو کشور در این باره بحث کرده‌اند که هرچه سریعتر باید این جنگ‌ها نیز متوقف شود تا مبادا کار به یک جنگ فراگیر در خاورمیانه کشیده شود.
آنچه مسلم است این می‌باشد که در این شرایط بسیاری مخالف تلاشهای آمریکا و روسیه جهت توقف جنگ‌های مختلف در جهان هستند و همانگونه که امروز شاهد آن بودیم که اوکراینی‌ها و قطعا برخی کشورهای اروپایی تلاش کردند که این توافق راناکام بگذارند.
عملا می‌توان گفت امروزه روسیه ثابت کرده که صلح طلب است و این اوکراین و برخی کشورهای اروپایی هستند که جنگ طلب می‌باشند.

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1384683/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهره برتر جهان عرب در سال 2024

ترامپ علیه نظام قضایی اعلام جنگ کرده است

هر آنچه از انتخابی جام جهانی می خواهید اینجاست + جدول، نتایج و برنامه بازی ها

برای تحقق شعار سال، می‌بایست بازار سرمایه به محور تامین مالی تبدیل شود/ در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» اقتصاد بانک‌محور، باید به سمت بورس‌محور شدن حرکت کند

روایت مجری معروف از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین / زیاده خواهی دو مقام ارشد آمریکا: باید هسته‌ای و موشکی را برچینید! / سخنان عراقچی همزمان با ادعای مذاکره ایران و آمریکا در امارات

ترامپ شیردل و بی بی، اپوزیسیون مفلوک

اظهارات مهم ترامپ درباره مذاکره با ایران

ترامپ: به ایران گفته‌ایم باید به هر شکلی با ما مذاکره کند!

آمریکا صراحتا ایران را تهدید به حمله نظامی کرد

گل‌های برتر مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ ملت‌های اروپا

ترامپ: به ایران گفته‌ایم که باید به هر شکلی مذاکره کند

3 مقام ایرانی دیگر تحریم شدند

آمریکا دوباره به یمن حمله کرد/ شهر سحار در استان صعده هدف قرار گرفت

توافق مهم برای فروکش کردن آتش جنگ اوکراین/ حمله به تأسیسات زیرساختی انرژی در روسیه و اوکراین متوقف خواهد شد

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: احتمالا ایران به مقابله با اسرائیل ادامه دهد/ چین، روسیه، ایران و کره شمالی فعالیت‌هایی می‌کنند که چالشی برای امنیت و اقتصاد ما است

ترامپ: به ایران گفته‌ایم به هر شکلی که شده باید با ما مذاکره کند

عراق از محتوای نامه ترامپ به ایران مطلع شد

آغاز درخشان سال 1404 برای لژیونرهای والیبال ایران؛ طوفان ایرانی در اروپا

آمریکا چند نهاد ایرانی، چینی و پاکستانی را برای صادرات محدود کرد

سند/ عراق برای نخستین‌بار به حمله موشکی ایران اعتراف کرد

رایانش کوانتومی: پیش‌بینی تأثیرات اقتصادی در صنایع مختلف

محمد نصرتی: به خاطر بازی در امارات به تیم ملی دعوت نمی شدم/ آرزو دارم لیگ ایران شبیه لیگ انگلیس شود

سلاح جدید چین که می‌تواند اینترنت 95 درصد جهان را قطع کند!

ترامپ: به ایران گفته‌ایم که باید به هر شکلی مذاکره کند | حوثی‌ها در حال فرارند

دونالد ترامپ: ایران به هر صورت باید با ما مذاکره کند

آمریکا در پی بررسی جزییات افشای گفت‌وگوی محرمانه حمله به یمن در سیگنال

ترامپ: ایران به زودی با ما صحبت خواهد کرد

عراق 1-2 فلسطین؛ فرصت رسیدن به یک قدیمی کره جنوبی از دست رفت

برد تاریخی فلسطین در راه جام جهانی

برد دراماتیک امارات و باخت غیرمنتظره عراق برابر فلسطین +جدول

امرایی: توسعه اقتصادی و بهبود معیشت مردم اولویت نخست در سال جدید است

اقدام شکست خورده‌ی آمریکا علیه یمن و مقاومت

ترامپ ادعا کرد: ایران به هر صورت باید با ما مذاکره کند

آمریکا 3 مقام ایرانی را تحریم کرد

ترامپ: ایران به هر صورت باید با ما مذاکره کند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

2 حمله هوایی آمریکا به استان صعده

پرچم آمریکا زیر پای فرماندهان قرار نگرفت

برتری امارات، فلسطین و عمان + جداول

انتخابی جام جهانی2026| امارات کره را برد/ کام‌بک فلسطین مقابل عراق

چرا بیت المقدس 4؟

کامبک باورنکردنی فلسطین مقابل عراق؛ امارات در ثانیه‌های پایانی سه امتیاز را تصاحب کرد

کنایه تاریخی لاروف به اروپا

موافقت روسیه و اوکراین با توقف درگیری ها در دریای سیاه

ترامپ: ایران با ما مذاکره خواهد کرد

ترامپ: به ایران گفتیم به هر شکلی باید با ما مذاکره کند

سلاح پنهان آمریکا علیه چین رو شد/ قمار بزرگ ترامپ؛ رمزگشایی از پلن جاه‌طلبانه واشنگتن

ترامپ با طرح ادعاهای ضد ایرانی: نامه ای به ایران فرستادیم

ترامپ: ایران باید با ما مذاکره کند

معاون ترامپ جمعه راهی گرینلند می‌شود

ترامپ با طرح ادعا‌های ضد ایرانی: نامه‌ای به ایران فرستادیم